THE VAULT

w/ SUSTAINABLE.TO Architecture + Building
Location: Toronto, ON
Role: Permits and Approvals
Area: 417 m², 4,490 ft²
2015


Stepping through over two feet of concrete and steel, which was used to protect the country’s gold and currency reserves, one steps into a sleek and light-filled environment where they will forget they are underground. The vault offers a variety of meeting rooms, a bar, dining areas, and even a putting green. Sustainable performed design, Building Code, fire, and life safety analysis, to acquire permits and approvals for this adaptive reuse project.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s